Ingrid 2018

 

contactblok

Contactgegevens

0172 21 68 81

info@vankleefenpartners.nl

 

Ingrid Wijnands

“Aanpak van bezuinigingen verschuift: van traditionele ‘last in first out’ naar ‘selectie op basis van kwaliteit en competenties’.”

Dagelijks ervaar ik het plezier en de energie die je krijgt als je werkzaam bent op een terrein waar je hart ligt. Vanuit mijn functie als researchanalist maakte ik ruim 20 jaar geleden de switch naar het HR-vak. Ik vervulde diverse rollen. Als adviseur, leidinggevende, projectleider, maar ook als trainer en docent. Vanuit mijn rol draag ik bij aan de doelstellingen van de organisatie. Of dat nu op tijdelijke basis is of vanuit een wat vastere positie.

 

Ik heb ruime ervaring met strategische personeelsplanningstrajecten. Van de vertaling van de koers van de organisatie tot de doorvertaling op individueel niveau naar concrete HR-acties. Analyses van teams, afdelingen en complete organisaties. Met mijn inlevingsvermogen weet ik medewerkers op alle niveaus te betrekken. Zo vind ik onverwachte kansen. Nieuwe inzichten vertaal ik naar praktische toepassingen. Ik ben een creatieve sparringpartner, maar schroom niet een spiegel voor te houden. Sinds 2013 werk ik ook aan maatwerk mobiliteitstrajecten via Sequens Next, onderdeel van Van Kleef & Partners. Daar begeleid ik medewerkers van gemeenten, waterschappen en rijksoverheid in hun zoektocht naar nieuw werk.

Van Kleef & Partners | Postbus 156 | 2770 AD Boskoop | 0172 - 21 68 81