Skip to content

sequens next

Werknemers

U zoekt een nieuwe toekomst

U kunt niet meer werkzaam blijven bij uw huidige werkgever. Bijvoorbeeld omdat u boventallig wordt als gevolg van een reorganisatie. Of omdat het simpelweg tijd is voor iets anders. Hoe pakt u dit aan? sequens next helpt u.

Bent u gemotiveerd en gedreven? En beseft u dat werken bij een publieke instelling meer is dan een baan, dat het erom gaat meerwaarde te leveren voor mens en samenleving? Dan geloven wij dat uw inzet en kwaliteiten bij een volgende werkgever goed tot hun recht kunnen komen. Uit ervaring weten wij dat een carrièreswitch hier vaak tot verrassende en waardevolle resultaten leidt.

Het mobiliteitsdienstverband: wat betekent het voor u?

Uw kwaliteiten bieden toegevoegde waarde voor andere werkgevers. Daar zijn wij van overtuigd. We hebben al vaak ervaren hoe gedreven professionals bij een nieuwe werkgever opbloeiden en weer in hun kracht kwamen. Wij helpen u graag deze kwaliteiten tot uiting te laten komen, zodat u waardevol blijft op de arbeidsmarkt. Ons doel is om samen met u tot een duurzame oplossing komen.

Altijd persoonlijke begeleiding op maat

Uw persoonlijke situatie is altijd het vertrekpunt in onze begeleiding. We kijken gezamenlijk waar behoefte aan is. Wat helpt u in de zoektocht naar een nieuwe plek? Ons netwerk van professionele coaches, loopbaanadviseurs, arbeidspsychologen, pensioendeskundigen, gerenommeerde outplacementbureaus en ervaren begeleiders biedt hulp in elke situatie.

Accent op uw sterke kanten

Het vinden, onderkennen en benutten van uw sterke kanten ligt aan de basis van een succesvol traject. Daarop leggen wij de focus in de begeleiding. Samen werken we aan een arbeidsmarktprofiel dat aansluit bij uw voorkeuren, talenten en drijfveren.

Zelfvertrouwen als voorwaarde voor succes

Wij vinden het belangrijk dat u vertrouwen heeft in uzelf. En dat u positieve energie voelt als u op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Wij begrijpen als geen ander dat het niet gemakkelijk is om afscheid te moeten nemen van uw werk of werkgever. Daarom krijgt u eerst ruimte om te reflecteren en te verwerken wat er is gebeurd. Want pas als het verleden op een goede manier is afgesloten en nieuw vertrouwen is gegroeid, lukt het om de toekomst op een zinvolle manier tegemoet te treden. Dan kunt u grote stappen zetten!

Meer weten over wat sequens next voor u kan betekenen?

Reijerskoop 156
2771 BT  Boskoop

0172-404405
info@sequensnext.nl